بهترین میکروفون های استریم + قیمت و لینک خرید

اگر تصمیم به فعالیت جدی در توییچ یا سایر پلتفرم‌های استریمینگ بازی‌های ویدیویی را داشته باشید، یک میکروفون استریمینگ مدرن و باکیفیت، می‌تواند به‌عنوان یکی از تجهیزات اساسی برای تولید محتوا در زمینه گیمینگ در نظر گرفته شود. دنیای استریمینگ در میان گیمرها یک محیط بسیار رقابتی است که همه‌ی جوانب آن از جمله صدای شفاف و باکیفیت می‌تواند به اندازه سیستم مورد استفاده شما اهمیت پیدا کند. حتی اگر به‌دنبال تبدیل شدن به یکی از پدیده‌های جدید استریمینگ هم نباشید، یک میکروفون عالی برای گیمینگ می‌تواند به ارتباط شما با هم تیمی های خود کمک زیادی بکند. اگر از این تجهیزات فقط برای چت کردن استفاده کنید نیز تأثیر زیادی در لذت بردن از تجربه بازی‌های آنلاین و گروهی خواهند داشت.


بهترین میکروفون های استریم کدامند؟

در نتیجه، خرید یک میکروفون استریمینگ خوب می‌تواند تصمیم منطقی و عاقلانه‌ای برای علاقه‌مندان به بازی‌های آنلاین و رقابتی باشد. حالا باوجود مدل‌های متنوع و بعضاً گران قیمتی که در بازار در دسترس قرار دارند، تصمیم گیری درخصوص میکروفون مناسب شما ممکن است کمی دشوار و نیازمند راهنمایی و مشاوره باشد.

تولیدکنندگان محتوا در پلتفرم‌هایی مانند یوتیوب از میکروفون‌های متنوعی استفاده می‌کنند که نمی‌توان یک مورد به‌خصوص را به‌عنوان بهترین گزینه در میان آن‌ها معرفی کرد. اما میکروفون‌های ریزر از جمله بهترین گزینه‌هایی هستند که توسط حرفه‌ای‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

یک تولیدکننده محتوا با میکروفون Rode

بهترین میکروفون استریم

میکروفون رومیزی ردراگون مدل GM100

میکروفون رومیزی ردراگون مدل GM100

میکروفون هایپرایکس مدل QuadCast

میکروفون هایپرایکس مدل QuadCast

میکروفون Redragon Blazar GM300 درواقع نسخه پیشرفته‌تر گزینه قبلی این فهرست است که یک محصول حرفه‌ای برای علاقه‌مندان به بازی و تولید محتوا محسوب می‌شود. GM300 اولین میکروفون USB این فهرست است که توان مصرفی آن ازطریق یک کابل برق بافته شده و باکیفیت تأمین می‌شود. همچنین GM300 نیز دارای یک سه پایه تاشو و قابل چرخش است وزن ۵۳۰ گرمی آن از این محصول یک میکروفون نسبتاً کوچک و سبک وزن ساخته که مورد توجه گیمرها و کاربران معمولی قرار می‌گیرد. در کل GM300 برای پادکست، ضبط صدای ووکال، وویس کاور و استریمینگ یک گزینه کاملاً مناسب است. کاندنسر بزرگ ۱۶ میلی متری، طراحی زیبا، بدنه تمام فلزی و مقاوم در کنار سازگاری بالا و سادگی استفاده از طریق درگاه USB از جمله ویژگی‌های این میکروفون استاندارد استریم است. 

میکروفون بی‌سیم RODE رود مدل Wireless GO II

میکروفون بی‌سیم RODE رود مدل Wireless GO II

میکروفن هایپرایکس مدل QuadCast از سه خازن ۱۴ میلی متری برای الگوی میکروفون قابل تنظیم با فرکانس ۲۰ هرتز تا ۲۰ کیلوهرتز استفاده می‌کند که به صدای ۳۶ دسی بل حساس بوده و در فرکانس ۴۸ هرتز با نرخ بیت ۱۶ بیت سمپل برداری می‌کند.

از نظر شکل ظاهری میکروفن هایپرایکس مدل QuadCast نیز باید به نورپردازی RGB بدنه مشبک و فلزی آن روی فوم شفاف فیلتر داخلی پاپ اشاره کرد که ظاهر جذابی را به آن می‌بخشد. درپوش بالایی آن به‌عنوان دکمه بی‌صدا عمل کرده و در هنگام خاموش کردن میکروفون نور RGB را نیز خاموش می‌کند. درپوش پایینی آن نیز به‌عنوان یک چرخ افزایش صدای بزرگ عمل کند.

میکروفن رومیزی ردراگون مدل GM100 یک گزینه مخصوص گیمینگ از برند Redragon است که برای علاقه‌مندان به کاربری گیمینگ طراحی شده است. GM100 از ظاهر ساده و شکیلی برخوردار است که در عین حال بسیار پرکاربرد و البته مقرون‌به‌صرفه است. شرکت سازنده برای متصل کردن این میکروفون به سیستم از جک استاندارد ۳.۵ میلی متری استفاده می‌کند و طول سیم مورد استفاده در آن به ۱.۸ متر می‌رسد. همچنین این مدل شامل یک سه پایه قابل حمل است که امکان چرخش و تا شدن را دارد. GM100 با انواع کامپیوترهای دسکتاپ، لپ‌تاپ‌ها، تبلت‌ها و گوشی‌های هوشمند سازگار بوده و دامنه کاربرد آن می‌تواند بسیار متنوع باشد. این میکروفون از خازن Omni استفاده کرده و پاسخ فرکانس آن از ۵۰ هرتز تا ۱۶ کیلوهرتز را شامل می‌شود. حساسیت دستگاه ۲۰ دسیبل عنوان شده و امپدانس کمتر از ۲.۲ اهم را شامل می‌شود. میکروفن رومیزی ردراگون مدل GM100 را می‌توان برای بازی، ساخت پادکست و تولید محتوا در پلتفرم‌های یوتیوب، توییچ و… مورد استفاده قرار داد.

میکروفون GXT 252 Emita Plus

میکروفون تراست GXT 252 Emita Plus

نسخه V2 میکروفون‌های ریزر شکل ظاهری قرصی شکل و جذابی را برای کپسول میکروفون داده و حال و هوای مینیمالیستی همیشگی این برند را حفظ می‌کنند که ظاهر شیک و کلاسیکی را به میز کار شما خواهد داد. جدیدترین نسخه از سری Seiren نیز میکروفون شایسته و جذابی است که در طراحی آن روی ظاهر هوشمند، سهولت در استفاده و بهبود خصوصیت‌های صدا تمرکز شده است.

میکروفون Razer Seiren Mini

میکروفون Razer Seiren Mini

مجموعه لوازم جانبی همراه این دستگاه شامل یک کابل USB، یک فیلتر پاپ قابل تنظیم، یک پوشش فوم برای میکروفون، یک پایه شوک که روی بازوی قابل تنظیم همراه آن قرار می‌گیرد، یک سه پایه کوچک و تاشو و موارد معمول دیگر مثل دفترچه راهنما است و همان‌طور که ملاحظه می‌کنید، با پک کاملی مواجه هستیم.

میکروفون رومیزی تراست Starzz یک میکروفون کاندنسور باکیفیت و همه جهته است که فرکانس عملکرد آن از ۵۰ هرتز تا ۱۶ کیلوهرتز را دربرگرفته و امپدانس اسمی آن ۲۲ اهم عنوان شده است. نسبت سیگنال به نویز این میکروفون ۵۸ دسیبل بیان شده و مجهز به جک ۳.۵ میلی متری هدفون و سوییچ خاموش است. فهرست لوازم جانبی این میکروفون به کابل آداپتور و استند سه پایه میکروفون محدود می‌شود و برای استفاده با کامپیوتر دسکتاپ یا تجهیزات قابل حمل مناسب است.

میکروفون‌ها از نظر نوع کاربری به دو دسته بی‌سیم و باسیم تقسیم می‌شوند و این مورد هم یکی از نمایندگان میکروفون‌های بی‌سیم است. مشخصاً میکروفون‌های بی‌سیم انعطاف عمل بیشتری نسبت به مدل‌های باسیم دارند اما بیشتر نحوه صدابرداری آن‌ها است که برای کاربران اولویت ایجاد می‌کند. برند RODE سال‌ها است که در زمینه تجهیزات صوتی فعالیت داشته و یکی از قدرتمندترین شرکت‌های استرالیا و سراسر جهان در این حوزه محسوب می‌شود. میکروفون Wireless GO II نیز یکی از بهترین محصولات بی‌سیم این شرکت است که در دو مدل با یک یا دو فرستنده به بازار عرضه شده است.

در این مقاله تصمیم داریم تا شماری از بهترین میکروفون‌های استریمینگ موجود در بازار ایران را به علاقه‌مندان به بازی‌های آنلاین و تولید محتوای گیمینگ معرفی کنیم.

میکروفون تراست GXT 252 Emita Plus با قابلیت اتصال درگاه USB فوراً روی هر لپ‌تاپ یا کامپیوتر شخصی قابل استفاده بوده و صدای گرم، غنی و واضحی را برای کاربری تجهیزات آکوستیک، ضبط پادکست، صداگذاری، موسیقی و تولید محتوا و استریمینگ در پلتفرم‌های مختلف ایجاد می‌کند. الگوی ضبط کاردوئید این میکروفون برای ضبط صدای واضح و دقیق بدون نویز پس زمینه ایده آل بوده و گیره مخصوص قرارگیری آن روی میز برای نگهداشتن میکروفون در بهترین موقعیت نسبت به شما بسیار کاربردی است. این سیستم شامل تعلیق الاستیک بدون لرزش، محافظ باد دولایه و پشتیبانی از پایه نگهدارنده سه پایه است که ابعاد بازوی آن به ۳۵ در ۴۰ سانتی‌متر به‌صورت افقی و عمودی می‌رسد.

Razer Seiren V2 Pro با بازتولید صدای واضح و باکیفیت، به خوبی وظیفه خود را انجام می‌دهد. زمانی‌که این میکروفون را در محل مناسب و در فاصله دورتری قرار می‌دهید، فضای زیادی را پوشش داده و این امر به سهولت استفاده و تمرکز بیشتر روی کار منجر می‌شود. ابزارهای کنترلی این میکروفون نیز نمونه‌ای از یک میکروفون USB است که کلیدهای افزایش صدا، بی صدا کردن و شماره گیر را شامل می‌شوند.

هایپرایکس مدل QuadCast یک میکروفون خازنی USB با قابلیت نصب آسان است که به یک رابط اختصاصی نیاز ندارد. این میکروفون بسیار حساس به صدا بوده و تقریباً هر صدایی که در اطراف شما ایجاد شود را تحت پوشش قرار می‌دهد. ابزار تغییر الگوی قطبی این میکروفون امکان تنظیم روی چهار الگوی جداگانه کاردوئید، همه جهته، استریو و دو جهته را فراهم کرده که برای کاربری پادکست، گیم استریمینگ، ضبط صدای آواز و… مورد استفاده قرار می‌گیرند.

در انتخاب بهترین میکروفون برای استریمینگ دو انتخاب خواهید داشت؛ میکروفون‌های USB و XLR. میکروفون‌های USB معمولاً ارزان‌قیمت‌تر هستند و استفاده از آن‌ها ساده تر است. اما میکروفون‌های XLR کیفیت صدای بیشتر را ارائه می‌کنند که به واقعیت نزدیک‎‌تر است.

۲- یوتیوبرها بیشتر از چه میکروفون‌هایی استفاده می‌کنند؟

میکروفون کندانسر ریزر مدل seiren v2 x

میکروفون کندانسر ریزر مدل Seiren v2 x

میکروفون NZXT Capsule - Matte Black

میکروفون NZXT Capsule – Matte Black

حساسیت بالای این میکروفون باعث شده تا صدای کاربر در فرکانس‌های بالا با نهایت دقت برداشته شده و تاحد امکان به‌صورت حقیقی و بدون دریافت ضبط یا منتقل شود. میکروفون‌های کاندنسر سروصدای پشت و طرفین کاربر را مسدود کرده و از برداشت هرگونه صدای مزاحم مانند کلیک موس جلوگیری می‌کند. با متصل کردن هزدست خود به جک ۳.۵ میلی متری پشت میکروفون می‌توانید صدای خود را بشنوید و کیفیت آن را مشاهده کنید. ابزار اختصاصی ریزر نیز با تنظیم میکس صدای دریافتی بهترین محتوا را ارائه می‌کند.

میکروفون NZXT Capsule – Matte Black که برای استفاده در مصارف گیمینگ و تولید محتوا و پادکست طراحی شده، قابلیت حذف صداهای مزاحم یا نویز کنسلینگ را دارد تا از به حداقل رسیدن صدای پس زمینه اطمینان حاصل کند. طراحی داخلی این میکروفون به نحوی انجام شده که از قابلیت افزایش وضوح صدا در محیط بازی برخوردار است. برای قرار گرفتن کپسول میکروفون روی بازوی نگهدارنده هیچ پیچ یا قلابی استفاده نشده و شوک داخلی آن هرگونه نگرانی از برخورد میکروفون با میز در میان بازی را برطرف می‌کند. NZXT Capsule همه چیز را از قبل برای صدای شما بهینه‌سازی کرده و تنظیمات خاصی نیاز ندارد. تنها کاری که برعهده کاربر است، متصل کرده میکروفون به سیستم و لذت بردن از بازی به همراه دوستان خواهد بود.

میکروفون Redragon Blazar GM300

میکروفون Redragon Blazar GM300

میکروفون Razer Seiren V2 Pro

میکروفون Razer Seiren V2 Pro

Razer Seiren Mini یک میکروفون کندانسری جمع و جور با ظاهری مناسب برای یک ستاپ مینیمالیستی و شکیل است که این اندازه کوچک از کارایی آن کم نکرده است. بلکه مزاحمت کمتری برای کادر تصویر ایجاد کرده و حمل آن هم آسانتر از مدل‌های دیگر است.

نکته دیگری که باید برای دستیابی به بهترین خروجی از میکروفون مورد استفاده خود در نظر داشته باشید، خرید میکروفون مناسب برای صدای شما است. اگر صدای بم و ضعیفی دارید، باید از میکروفونی استفاده کنید که از آن به خوبی پشیبانی می‌کند؛ اما اگر صدای شما به جذابیت جیمز ارل جونز نباشد، میکروفون‌هایی وجود دارند که بیس صدای شما را بیشتر می‌کنند.

وقتی نوبت به انتخاب بهترین میکروفون استریمینگ برای کاربری گیمینگ می‌رسد، چند گزینه در مقابل شما قرار دارد که باید در نظر داشته باشید. اولین آپشن، استفاده از یک میکروفون USB است که به‌دلیل اتصال ساده ازطریق درگاه یو اس بی می‌تواند کار را برای شما راحت‌تر کند. در مقابل می‌تواند از یک میکروفون XLR استفاده کنید که در کل قیمت بالاتری دارند. ضمن اینکه به یک رابط صدای مخصوص نیاز خواهند داشت. البته که تجهیزات استریمینگ در کل فهرست خرید گران قیمتی را در مقابل کاربر قرار می‌دهند که ممکن است که شما را متقاعد کنند تا مثلاً برای صرفه‌جویی در هزینه ها یک میکروفون USB را تهیه کنید.

Razer Seiren V2 Pro، هایپرایکس مدل QuadCast،  ردراگون مدل GM100 و میکروفون بی‌سیم RODE رود مدل Wireless GO II از بهترین میکروفون‌های مناسب استریم هستند. 


میکروفن ریزر مدل seiren v2 x یک میکروفون رومیزی و از نوع کاندنسر با درگاه اتصال USB-A و USB-C است که قطر دیافراگم آن ۲۵ میلی‌متر و نسبت سیگنال به نویز آن ۱۰۵ دسی بل است. الگوی قطبی این میکروفون از جلو و پشت با کاهش نویز (سوپر کاردوئید) است که کاربری آن را برای مصارف گیمینگ کاملا مناسب ساخته است. نوع ارتباط این میکروفون به‌صورت باسیم است و نرخ نمونه برداری یا سمپلینگ آن ۴۸ کیلوهرتز بیان شده است. دکمه قطع صدا و غلتک تنظیم Gain میکروفون از ابزارهای فیزیکی تعبیه شده روی آن است.

در هر حال، ما اینجا و در یک گیمر فهرستی از بهترین میکروفون‌های استریم برای کاربری گیمینگ را برای شما جمع آوری کردیم که می‌تواند برای علاقه‌مندان به خرید این تجهیزات مفید باشد. این گزینه‌ها به نحوی انتخاب شدند که در داخل برای کاربران در دسترس باشند؛ در ادامه با ما همراه باشید.

میکروفون رومیزی تراست Starzz

میکروفون رومیزی تراست Starzz

ابعاد بسیار کوچک و وزن بسیار سبک میکروفون‌های Wireless GO II، امکان اتصال آن به انواع گوشی‌ها، دوربین‌ها و کامپیوترها را فراهم کرده و برای تولیدکنندگان محتوا، بلاگرها و فیلمسازان آماتور نیز مناسب است. قابلیت ضبط داخلی ۷ ساعت صدای غیرفشرده و۴۰ ساعت صدای فشرده در حافظه داخلی آن نیز از قابلیت‌های منحصر‌به‌فرد این میکروفون است.


پرسش‌های متداول

۱- بهترین میکروفون برای استریمینگ کدام است؟

رقابت در میان میکروفون‌های میان‌رده برای استریم و بلاگری بسیار تنگاتنگ دنبال می‌شود اما میکروفون Trust GXT 252+ Emita Plus با بازوی قابل تنظیم و قیمت رقابتی خود، از دیگر گزینه‌ها متمایز می‌شود.

میکروفون Razer Seiren Mini یک میکروفون خازنی بسیار کامپکت و با اندازه کوچک است که برای کاربری حرفه‌ای با تنظیمات تخصصی مناسب است. الگوی قطبی کاردوئید این میکروفون با الگوی بزرگتر و بازتر خود می‌تواند از کناره‌ها صدای بیشتری را دریافت کند و با الگوی بسته‌تر سوپرکاردوئید صدای پس زمینه را کاهش داده و روی صدای جلو تمرکز می‌کند. میکروفون Razer Seiren Mini با کپسول خازنی ۱۴ میلی متری و پاسخ فرکانسی مسطح خود می‌تواند صدای دقیق‌تر، شفاف‌تر و با وضوح کیفیت فوق‌العاده بالایی را برای شما فراهم کرده و با پیشنهاد‌ها گران‌قیمت‌تر به خوبی رقابت کند.

بخوانید  قیمت نسخه فایرفلای The Last of Us Part 1 در eBay به ۶۰۰ دلار رسید