رو این حساب توی یه همچین صفحه ای، از تکنیک محتوای طولانی یا آسمان خراش استفاده می کنیم تا فضای لازم برای پوشش تمام کلمات کلیدی رو داشته باشیم و در واقع برای گوگل کامل ترین و مرجع ترین محتوا به حساب بیایم. هر یک از این موضوعات، نیاز به بحث و بررسی های بسیار زیادی دارد که سعی کردیم در چند مقاله در خصوص آن بصورت جداگانه صحبت کنیم و پیشنهاد می کنم اگر علاقه مند به این موضوعات هستید، برای مطالعه گراف محتوای زیر، وقت بگذارید. روی تک محصولات سئو می شوند و از آن جایی که میزان فروش سایت روی این کلمات بسیار بیشتر از دسته بندی هاست، در این شرایط حتی خرید رپورتاژ آگهی هم ممکن است برای این تک محصول ها در دستور کار تیم سئو قرار بگیرد. اگر ساختار url ها، قسمت مدیریت سایت برای ورود اطلاعات، بهینه بودن سورس سایت، کد های دسترسی گوگل به سایت، سرعت سایت و … در یک سایت غیر وردپرسی هم درست انجام شده باشه، حدود 90% کار مشابه سئو وردپرس هستش. پس آموزش سئو وردپرس برای رسیدن به موفقیت های بزرگ در دنیای وب کارآمده و میبینیم که سایت هایی با موضوعات مختلف تونستن با این cms عالی کار کنند. ریز تکنیک های بسیار زیادی در تولید محتوا وجود دارد که هر کدام می تواند در سئو سایت معجزه کند اما درک آنها قبل از گذراندن مراحل اولیه بسیار دشوار خواهد بود.
شما به خوبی میدانید که چه کارهایی برای موفقیت در سئو لازم است ولی احتمالا نمیدانید که آنها را چطور و در چه زمانی انجام دهید. شرکت در دوره های آموزشی به شما کمک میکند مسیر آزمون و خطا را کوتاه کرده و آنچه قرار است در یک سال تجربه کنید در یک ماه یاد بگیرید. سایت های آموزشی و مراجع معتبر به شما کمک میکنند تا دانش خود را این حوزه افزایش داده و تکنیک های مختلفی را فرا بگیرید.
شما هر مقالهای که مینویسید؛ ممکن است به چندین دستهبندی مربوط باشد. بعد از پایان کیورد ریسرچ و شناخت موضوعات مهم سایت و البته سایر موضوعاتی که باید برای آنها محتوا بنویسید؛ حالا نوبت نصب وردپرس و افزونههای وردپرس است. در ادامه میخواهم مراحل گام به گام سئو سایت وبلاگی را توضیح دهم. البته برای انجام این کار نیاز دارید تا به تعداد کافی محتوا تولید کرده باشید و سپس این محتواها را در یک صفحه با رابط کاربری عالی در کنار هم جمع کنید و لینک دهید. نکته مهم در لینکسازی با رپورتاژ این است که صفحات دستهبندی مهم اولویتبندی شوند و برای آنها رپورتاژ تهیه شود.
قطعا برای شما هم پیش آمده است که در حال تحقیق به یک سایت مراجعه کرده باشید، که بدون هیچ بخش بندی، شخص یک محتوای 3000 کلمهای را بدون پاراگراف بندی و سرتیتر پشت سرهم نوشته باشد. شما برای اینکه بتوانید یک محتوای ساختارمند و چشم نواز داشته باشید، باید از هدینگ و سرتیتر مناسب استفاده کنید. 3) مطمئن شوید که سایت شما برای موتورهای جستجو و افراد دیگر در دسترس است. یکی از بهترین سایت ها که میتوانید اطلاعات خود در زمینه سئو را به روز نگه دارید سایت Moz.com میباشد که مرجع عالی برای این حوزه است.
شما میتوانید بهشکل دستی یک لینک غیرقابل دنبالکردن را به سایت وردپرستان اضافه کنید یا اینکه در هنگام اضافه کردن هایپرلینک به کلیدواژه یا عبارتهای کلیدیتان کلمه «Nofollow» را در بخش Link Relationship اضافه کنید. تعدادی افزونه برای این کار در سایت وردپرس وجود دارد که در کتابخانه افزونهها میتوانید آن را پیدا کنید. این دوره ویدیویی از مقدمات و مبانی تبلیغات آنلاین شروع میشود و بعد با الگوریتم یکتانت آشنا میشوید. راهاندازی و بهینه سازی کمپینهای یکتانت را یاد میگیرید و بعد از قبولی در آزمون نهایی، مدرک دوره را دریافت میکنید. این مرحله بستگی به موضوع و وضعیت فعلی و همچنین مهارتهای شما در زمینه سئو دارد؛ شما در دورههای سئو با مراحل سئو سایت به خوبی آشنا میشوید و میتوانید سایت خودتان را سئو کنید. اخبارهای سئو، بررسی تغییرات الگوریتمهای موتورهای جستجو، ترفندهای لینکسازی و … از مواردی هستند که در بلاگ ahrefs به آن پرداخته میشود.
برای این هدف او باید دوره آموزش سئو را طی کند و در حین دوره تمرینهایی را انجام دهد تا مطالب آموخته شده به خوبی در ذهن او باقی بماند. منابع خارجی در کنار منابع داخلی یک منبع بسیار مناسب برای یادگیری شما هستند. این سایت ها به صورت مداوم در حال به روز رسانی هستند و می توانید از مطالب آن ها جدیدترین مطالب مربوط به سئو، سئوی داخلی، سئوی خارجی، تولید محتوا، بک لینک ها و… را استخراج کنید. اما همیشه داشتن منابع مفید چیزی هست که با آن دست و پنجه نرم می کنیم. سه سایتی که در ادامه آن را معرفی می کنیم، از بهترین منابع انگلیسی برای یادگیری سئو هستند. برای یادگیری سئو روش های بسیار زیاد و متنوعی وجود دارد که هر کسی بسته به نیاز خود می تواند از آن استفاده کند.